מרק טורטיה עם צ'ילי Pasilla מטוגן
מרק טורטייה עם צ'ילי Pasilla מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-96 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך ציר עוף, עגבניות, צ'ילי pasilla, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו מלית עם Pasilla Chiles, Rack של כבש עם Pasilla Chiles, ו מרק טורטיה עם צ'ילי ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
להניח גיליון של רדיד אלומיניום על מחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני.
הוסף את העגבניות, ולהפוך עם זוג מלקחיים כל דקה אחרת או כך עד שהם מושחרים קלות על כל הצדדים.
הסר ולהניח בצד כדי להתקרר במשך כמה דקות. ואז להסיר את הליבה מכל עגבנייה, ולאחר מכן להוסיף לבלנדר יחד עם בצל ושום. תהליך עד חלקה מאוד.
בעוד עגבניות מבשלות, מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את צ ' ילי. מבשלים עד קריספ, אשר צריך רק לקחת כמה שניות בכל צד.
הסר עם זוג מלקחיים, ולהעביר כמה מגבות נייר כדי לנקז. לאחר מכן להוסיף כמה שיותר רצועות טורטייה כפי שיתאים בנוחות בשכבה אחת בשמן. מבשלים עד להשחמה קלה, אבל לא פריך מדי.
הסר את הרצועות עם זוג מלקחיים, רועד את כל שמן נוסף.
מסננים את הרצועות על מגבות נייר. חזור על התהליך עם רצועות טורטייה שנותרו.
הסר את כל אבל כף אחת של השמן מהתנור ההולנדי. עם החום עדיין על בינוני גבוה, להוסיף את תערובת העגבניות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד מופחת מעט, כחמש דקות.
יוצקים את ציר העוף. מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה. בעוד הוא מתחמם, לבדוק את התיבול, ולהוסיף קמצוץ או שניים מלח במידת הצורך.
כאשר המרק מגיע לרתיחה, מוסיפים את רצועות טורטייה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים שלוש דקות.
מוסיף את sprig של epazote, ומבשלים עוד דקה אחת.
להתפורר צ ' ילי pasilla המטוגן. מחלקים את המרק בין ארבע לשש קערות. מעל כל אחד עם קמצוץ של צ ' ילי מתפורר ושישית מהגבינה המגורדת.