קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

מרק ירוק

מרק ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק ירוק. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, בצל, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק ג'ון מקפץ-אפונה שחורה עיניים, בשר חזיר, מרק כרוב ירוק, מרק אפונה ירוק, ו מרק אפונה ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את הירוקים ביסודיות, לקצץ את הגבעולים כרוב קשה, ולפרוס את העלים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
כרובכרוב
2
עכשיו החלק הכיפי ... להשחים את הבצל הזה. סיר האורז יש רק שתי הגדרות: גבוה בטירוף בקושי חם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
3
שים את 2 כפות שמן זית לתוך הסיר, תקע את הסיר, ולהגדיר אותו גבוה בטירוף( לבשל); ואז, להוסיף את הבצל קצוץ קמצוץ גדול של מלח לכסות את הסיר. כל 5 דקות בערך, להרים את המכסה ולתת את הבצל מערבבים, ולאחר מכן לכסות שוב עד הסיר מתגים את עצמו כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
זה המקום שבו אתה חייב לשלוט בסיר. לבעוט אותו בחזרה לבשל! מצאתי שזה יישאר על קוק במשך כ 3 דקות, כמה פעמים ברציפות. כאשר הוא מסרב לחלוטין לחזור לבשל (חושב שזה נעשה, דבר טיפשי), לתת לו לנוח על להתחמם במשך כמה דקות. ואז ללכת לבשל שוב, הוספת שום קצוץ הפעם, ולשמור על זה עד שיש לך בצל כי הוא רך וחום. כל זה כנראה ייקח בסך הכל כ -40 דקות. הבצל לא יהיה שווה כמו קרמל בעדינות כפי שהוא עשוי להיות במחבת מעל בינוני מותאם בקפידה נמוך-אבל זה יהיה טוב!
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את האורז, המים, מרק ירקות, וכפית מלח ים לבצל ושום בסיר. כיסוי ולהגדיר על קוק. ברגע שהנוזל מתבשל, שלא צריך לקחת יותר מ -5 דקות, להתחיל לערום את הירוקים מוכנים, את הבצל הירוק, ואת הכוסברה. זה ייראה יותר מדי—זה לא. לדחוף את הירוקים בעדינות עם כפית עד שתוכל להחליף את המכסה. מבשלים חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום גויה®שום גויה®
ירוקירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
נתק את הסיר, ו purée המרק בזהירות עם בלנדר טבילה. לחלופין, לאפשר את המרק כדי לקרר קצת purée אותו בבלנדר רגיל, בקבוצות, ואז לחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיף את קאיין ומיץ לימון, לטחון קצת פלפל שחור, ומערבבים. עכשיו להשתמש בלוטות הטעם שלך-לתקן את התיבול לטעמך עם טיפה יותר מיץ לימון, עוד קמצוץ של מלח, או אפילו קצת יותר פלפל. רק להוסיף את הסכום הנכון, דבש, עד שיש לך את האיזון שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק