מרק ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק ירוק. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, בצל, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק ג'ון מקפץ-אפונה שחורה עיניים, בשר חזיר, מרק כרוב ירוק, מרק אפונה ירוק, ו מרק אפונה ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את הירוקים ביסודיות, לקצץ את הגבעולים כרוב קשה, ולפרוס את העלים.
עכשיו החלק הכיפי ... להשחים את הבצל הזה. סיר האורז יש רק שתי הגדרות: גבוה בטירוף בקושי חם.
שים את 2 כפות שמן זית לתוך הסיר, תקע את הסיר, ולהגדיר אותו גבוה בטירוף( לבשל); ואז, להוסיף את הבצל קצוץ קמצוץ גדול של מלח לכסות את הסיר. כל 5 דקות בערך, להרים את המכסה ולתת את הבצל מערבבים, ולאחר מכן לכסות שוב עד הסיר מתגים את עצמו כדי לשמור על חם.
זה המקום שבו אתה חייב לשלוט בסיר. לבעוט אותו בחזרה לבשל! מצאתי שזה יישאר על קוק במשך כ 3 דקות, כמה פעמים ברציפות. כאשר הוא מסרב לחלוטין לחזור לבשל (חושב שזה נעשה, דבר טיפשי), לתת לו לנוח על להתחמם במשך כמה דקות. ואז ללכת לבשל שוב, הוספת שום קצוץ הפעם, ולשמור על זה עד שיש לך בצל כי הוא רך וחום. כל זה כנראה ייקח בסך הכל כ -40 דקות. הבצל לא יהיה שווה כמו קרמל בעדינות כפי שהוא עשוי להיות במחבת מעל בינוני מותאם בקפידה נמוך-אבל זה יהיה טוב!
מוסיפים את האורז, המים, מרק ירקות, וכפית מלח ים לבצל ושום בסיר. כיסוי ולהגדיר על קוק. ברגע שהנוזל מתבשל, שלא צריך לקחת יותר מ -5 דקות, להתחיל לערום את הירוקים מוכנים, את הבצל הירוק, ואת הכוסברה. זה ייראה יותר מדי—זה לא. לדחוף את הירוקים בעדינות עם כפית עד שתוכל להחליף את המכסה. מבשלים חצי שעה.
נתק את הסיר, ו purée המרק בזהירות עם בלנדר טבילה. לחלופין, לאפשר את המרק כדי לקרר קצת purée אותו בבלנדר רגיל, בקבוצות, ואז לחזור לסיר.
מוסיף את קאיין ומיץ לימון, לטחון קצת פלפל שחור, ומערבבים. עכשיו להשתמש בלוטות הטעם שלך-לתקן את התיבול לטעמך עם טיפה יותר מיץ לימון, עוד קמצוץ של מלח, או אפילו קצת יותר פלפל. רק להוסיף את הסכום הנכון, דבש, עד שיש לך את האיזון שאתה אוהב.