מרק ירקות וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק ירקות וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מרק גבינה ירקות, צ'אודר ירקות גביני {מרק תפוחי אדמה גבינה ברוקולי AKA}, ו מרק ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס חמאה 3 qt. סיר על אש בינונית.
מוסיפים פלפלים ירוקים, גזר, תפוחי אדמה ובצל; מבשלים 20 דקות. או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים קמח; מבשלים ומערבבים 1 דקות. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית חום בינוני.
מוסיפים גבינה; מערבבים עד נמס לחלוטין. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת. מערבבים באפונה. מבשלים עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. מתבלים בפלפל הלבן.