מרק כרוב סבוי עם בייקון ופלפל שחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק כרוב סבוי עם בייקון ופלפל שחור. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח, לבבות סלרי, שפע של פלפל טרי סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה וסבוי כרוב עם בייקון, Orecchiette עם כרוב סבוי ובייקון, ו כרוב סאבוי צלוי עם שעועית שחורה-רוטב שום.
הוראות
קוצצים את הבייקון לחתיכות 1 אינץ'.
מחממים סיר רוטב qt 5½ מעל hrat בינוני.
מוסיפים את שמן הזית ומבשלים את חתיכות הבייקון עד שהם הופכים את רוב השומן שלהם ומתחילים להיות פריכים
כדי בייקון להוסיף את chiffanades פרוס דק של כרוב עם גזר פרוס. מטגנים את הירקות עד שמתרככים במקצת. לאחר מכן להוסיף את סלרי גס, עלים וכל. מערבבים היטב כדי לצפות את התערובת עם שומן bacan.
מוסיפים 2 כוסות של מרק עוף ושש כוסות מים לסיר ומבשלים בעדינות את התערובת על חצי שעה. מתבלים במלח והרבה פלפל שחור סדוק טרי. המשך לחמם את המרק על ow חום עוד 6 או 7 דקות כדי להביא את התיבול לאיזון.מצקת את המרק לקערות שטוחות גדולות כדי להתענג על הניחוח שלה ולהגיש חם, עם פלפל סדוק יותר.