קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק כרוב סבוי עם בייקון ופלפל שחור

מרק כרוב סבוי עם בייקון ופלפל שחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק כרוב סבוי עם בייקון ופלפל שחור. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח, לבבות סלרי, שפע של פלפל טרי סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה וסבוי כרוב עם בייקון, Orecchiette עם כרוב סבוי ובייקון, ו כרוב סאבוי צלוי עם שעועית שחורה-רוטב שום.

הוראות

1
קוצצים את הבייקון לחתיכות 1 אינץ'. 
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2
מחממים סיר רוטב qt 5½ מעל hrat בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את שמן הזית ומבשלים את חתיכות הבייקון עד שהם הופכים את רוב השומן שלהם ומתחילים להיות פריכים
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4
כדי בייקון להוסיף את chiffanades פרוס דק של כרוב עם גזר פרוס. מטגנים את הירקות עד שמתרככים במקצת. לאחר מכן להוסיף את סלרי גס, עלים וכל. מערבבים היטב כדי לצפות את התערובת עם שומן bacan.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
5
מוסיפים 2 כוסות של מרק עוף ושש כוסות מים לסיר ומבשלים בעדינות את התערובת על חצי שעה. מתבלים במלח והרבה פלפל שחור סדוק טרי. המשך לחמם את המרק על ow חום עוד 6 או 7 דקות כדי להביא את התיבול לאיזון.מצקת את המרק לקערות שטוחות גדולות כדי להתענג על הניחוח שלה ולהגיש חם, עם פלפל סדוק יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
פלפל סדוקפלפל סדוק
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף