מרק כרישה ושום
מרק כרישה ושום הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל טחון גס, גבעולי פטרוזיליה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק כרישה תפוחי אדמה שום, שום צלוי ומרק כרישה, ו כרובית קלויה, מרק כרישה ושום (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף את הראש בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 45 דקות; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מניחים פטרוזיליה, טימין, עלי כרישה, ועלה דפנה על גזה. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור בצורה מאובטחת.
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
הוסף כרישה פרוסה למחבת; לבשל 7 דקות או עד נבול, ערבוב מדי פעם. מערבבים לחם שום גלם קצוץ; לבשל 2 דקות.
מוסיפים צרור עשב, מרק, ופלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם; להשליך צרור עשב.
מניחים חצי תערובת כרישה וחצי עיסת שום קלוי בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת כרישה הנותרים עיסת שום קלוי. מצקת על מרק 2/3 כוס לתוך כל 6 קערות; מפזרים כל מנה עם 2 כפיות עירית.