מרק לחם שום ורוזמרין
מרק לחם שום ורוזמרין הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם חתיכות בגודל ביס לחם רוזמרין פריך, ביצים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו שעועית לבנה ומרק שום עם תרד פריך פרושוטו ורוזמרין-טוסט שום, רוזמרין-לחם תפוחי אדמה שום, ו רוזמרין-לחם פוקצ'ה שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני נמוך עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים שום 1 כפית מלח; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מאוד ריחני אבל לא השחמה, על 10 דקות.
מוסיפים לחם ומערבבים למעיל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד הלחם מתחיל חום. מערבבים במלאי, רוזמרין עלה דפנה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות.להשליך עלה דפנה. מערבבים ביצים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות למדי כדי לשמור על הביצים שבורות, על 10 דקות.
מגישים מרק מעוטר בשפע של עלי פטרוזיליה שלמים, ורסס של שמן זית.