מרק מים עגבניות קיץ
מרק מי עגבניות קיץ עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 4 . אם יש לך מלח ים, סקווש, cheesecloth, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: מרק עגבניות קיץ, מי קיץ תות, ו מרק עגבניות ופלפל קיץ.
הוראות
לעבד עגבניות ירושה במעבד מזון 30 עד 60 שניות או עד מחית. קו מסננת עם 2 שכבות של cheesecloth; מקום מסננת מעל קערה גדולה.
יוצקים מחית עגבניות לתוך הגבינה. לקשור קצוות של cheesecloth יחד. צ ' יל 24 שעות כדי לאפשר מחית לנקז.
הסר קערה מהמקרר, ולחץ בעדינות על הגבינה באמצעות גב כף כדי לחלץ את הנוזל הנותר. (תשואה צריכה להיות כ 4 כוסות.) Cover and chill.
ליבה עגבניות בינוניות, הסרת קצוות גזע.
חותכים עגבניות לשניים; מניחים, חותכים צדדים, על גיליון אפייה מרופד בנייר אלומיניום משומן קלות; מפזרים 1 כף. שמן זית, 1/4 כפית. מלח ים, ו 1/4 כפית. סוכר.
מניחים 1 עגבניות קלויות חצי בכל אחד 4 קערות הגשה. למעלה עם סקווש הבא 4 מרכיבים; מפזרים טימין ו 1/4 כפית. מלח.
הוסף 1/4 כפית הנותרים. מלח למי עגבניות, ולחלק מים עגבניות בין קערות.
טפטוף עם נשאר 1 כף. שמן זית, ומגישים מיד.