קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות59
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מינסטרונה עם נקניק מתוק

מרק מינסטרונה עם נקניק מתוק
מרק מינסטרונה עם נקניק מתוק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 100 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1848 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שומר נורה, סלרי, פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו תזונה מאוזנת: מרק מינסטרונה עם נקניק הודו ושומר, Minestrone נקניק, ו נקניק איטלקי Minestrone (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף EVOO בסיר מרק מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את הפסטה וטוסט עד זהב עמוק, אגוזים וריחני, ולאחר מכן להסיר את הפסטה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
להוסיף את 2 כפות הנותרים EVOO ולהעלות את החום קצת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
4
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד להשחמה, ואז מעבירים את הנקניק לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
5
מוסיפים את הגזר, שומר, שום ובצל, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות. להחזיר את הנקניק לסיר ולהוסיף את השעועית ואת הנוזל ציד בלתי חוקי עוף. באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת, לגרר את העגבניות לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את רוזמרין וקורנית, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את המרק כדי לשלב את הטעמים. להחזיר את המרק לרתיחה, מערבבים את הפסטה הקלויה ומבשלים עד אל דנטה. מצקת את המרק לתוך קערות רדודות העליון עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת
7
מגישים עם לחמניות ג ' בטה. הערה של קוק: אם אתה לא מגיש את המרק מיד, מגניב ולאחסן אותו במקרר לפני הוספת הפסטה. להחזיר אותו לרתיחה ולבשל את הפסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
8
מניחים את העוף בסיר ומוסיפים את עלי המפרץ, גזר, סלרי, לימונים, בצל, פלפל, רוזמרין, טימין וקצת מלח. מכסים במים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולגנוב את העוף במשך 1 שעה. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור והעצמות להפריד את הבשר לחתיכות בגודל ביס. מסננים את המלאי ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית קנליני, מנוקזתשעועית קנליני, מנוקזת397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית חומוס, סחוטהשעועית חומוס, סחוטה1גזר, קצוץגזר, קצוץ2גזר, לרבעיםגזר, לרבעים2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, לרבעיםסלרי, לרבעים4ריבס, קצוץ טרי או קפואגלילי ג'בטה, להגשהגלילי ג'בטה, להגשה3(חוֹרֶף)EVOOEVOO1שומר הנורה, קצוץשומר הנורה, קצוץ4ציפורןשום, פרוס או קצוץשום, פרוס או קצוץ1לימון, פרוסלימון, פרוס1בצל, קצוץבצל, קצוץ1גדולבצל, לרבעים עם שורש סוף מצורףבצל, לרבעים עם שורש סוף מצורף4ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר-רג'יאנו, לעבור ליד השולחןפרמזן מגורר-רג'יאנו, לעבור ליד השולחן9ריבס, קצוץ טרי או קפואכמה גרגירי פלפל שחורים.כמה גרגירי פלפל שחורים.2עגבניות שזיףעגבניות שזיף3sprigsכמה רוזמרין טרי, עלים מופשטים וקצוציםכמה רוזמרין טרי, עלים מופשטים וקצוצים9ריבס, קצוץ טרי או קפואכמה גבעולים רוזמרין טריכמה גבעולים רוזמרין טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקספגטי שבור או לינגוויניספגטי שבור או לינגוויני454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי מתוק, בתפזורת או לחתוך ממעטפתנקניק איטלקי מתוק, בתפזורת או לחתוך ממעטפת9ריבס, קצוץ טרי או קפואכמה גבעולים טימין טריכמה גבעולים טימין טרי3sprigsכמה טימין טרי, עלים מופשטים וקצוציםכמה טימין טרי, עלים מופשטים וקצוצים2קילוגרם1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.