מרק מינסטרונה עם נקניק מתוק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 100 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1848 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שומר נורה, סלרי, פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו תזונה מאוזנת: מרק מינסטרונה עם נקניק הודו ושומר, Minestrone נקניק, ו נקניק איטלקי Minestrone (מתכונים דומים).
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את הפסטה וטוסט עד זהב עמוק, אגוזים וריחני, ולאחר מכן להסיר את הפסטה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
למריחה על טוסט אם רוצים
3
להוסיף את 2 כפות הנותרים EVOO ולהעלות את החום קצת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
4
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד להשחמה, ואז מעבירים את הנקניק לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
5
מוסיפים את הגזר, שומר, שום ובצל, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות. להחזיר את הנקניק לסיר ולהוסיף את השעועית ואת הנוזל ציד בלתי חוקי עוף. באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת, לגרר את העגבניות לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את רוזמרין וקורנית, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את המרק כדי לשלב את הטעמים. להחזיר את המרק לרתיחה, מערבבים את הפסטה הקלויה ומבשלים עד אל דנטה. מצקת את המרק לתוך קערות רדודות העליון עם הגבינה.
מגישים עם לחמניות ג ' בטה. הערה של קוק: אם אתה לא מגיש את המרק מיד, מגניב ולאחסן אותו במקרר לפני הוספת הפסטה. להחזיר אותו לרתיחה ולבשל את הפסטה לפי ההוראות.
מניחים את העוף בסיר ומוסיפים את עלי המפרץ, גזר, סלרי, לימונים, בצל, פלפל, רוזמרין, טימין וקצת מלח. מכסים במים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולגנוב את העוף במשך 1 שעה. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור והעצמות להפריד את הבשר לחתיכות בגודל ביס. מסננים את המלאי ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
צרור סלרי, פרוס (בערך
קליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.