קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

מרק מיסו

מרק מיסו
הכן wakame

הוראות

1
ניקוז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
WakameWakame
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
הפוך מרק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
חום שנותר dashi בסיר על חום גבוה בינוני עד חם, ואז בעדינות לערבב טופו ו wakame restituted. מבשלים 1 דקה ולהסיר מהחום. מערבבים מיד בתערובת מיסו, בצל ירוק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
Heat remaining dashi in a saucepan over moderately high heat until hot, then gently stir in tofu and reconstituted wakame. Simmer 1 minute and remove from heat. Immediately stir in miso mixture and scallion greens and serve.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
WakameWakame
דאשי.דאשי.
מיסומיסו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף