מרק מיסו לימון מראש עם כופתאות פטריות
מרק מיסו לימון עם כופתאות פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 257 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 118 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח ופלפל כשרים, חומץ יין אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מרק עגבניות פטריות קדימה, כופתאות חזיר מוכנות מראש, ו הפוך מראש פטריות כורכום מוקפץ עם עשבי תיבול ורמיצ'לי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים ועשב לימון לרתיחה בסיר.
יוצקים על 1/2 כוס מים רותחים לתוך מיסו ולהקציף עד חלקה; לשפוך לתוך סיר לטאטא יחד.
בואו להתבשל מעל חום בינוני גבוה כדי להפחית מעט עבור טעמים לשלב, 5 עד 7 דקות. מערבבים בתרד ומבשלים עד רק נבול, 1 דקה.
הסר גבעול עשב לימון ולהשליך.
בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים פטריות וצדפות ומתבלים במלח ופלפל.
לטגן עד מתרכך ומתחיל פריך, 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף חומץ, להפוך חום נמוך לבשל 1 דקה.
מוסיפים רוטב סויה ומבשלים עד שהנוזל כמעט יבש, עוד 2 עד 3 דקות.
העברת תערובת פטריות למסננת מצופה נייר מגבת ולחץ על כל לחות עודפת.
עבודה אחד בכל פעם, עטיפת wonton ליי בצורת יהלום מולך.
מניחים 1 כפית גדושה מילוי למרכז. להרטיב את הקצוות התחתונים של עטיפה עם מים באמצעות האצבע שלך, ואז לקפל ולאטום בחוזקה. אם תרצה, רטוב קצה אחד של משולש ולאטום יחד שני קצוות כך וונטון נראה כמו כובע של הבישוף.
כדי לאכול מיד, להביא מרק בחזרה ומבשלים כופתאות במרק במשך 2 עד 3 דקות. כדי להתקדם, להפריד כופתאות במיכל אטום.
יוצקים מרק לתוך מיכל אטום. מחממים מרק עם כופתאות במיקרוגל במשך 2 דקות 30 שניות, עד כופתאות מחוממות וניירות מבושלים דרך.