מרק מלפפון חריף יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 130 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . אם יש לכם שמן זית, מלפפונים, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: מרק אבוקדו מלפפון חריף, מרק מלפפון חריף קר עם שרימפס עלומה, ו פלפל חריף ומרק עגבניות עם יוגורט מלפפון.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית. מערבבים את הבצל והשום, ומבשלים עד הבצל הוא רך מאוד, על 10 דקות. מערבבים את המלפפון, מרק ירקות וחלב. מתבלים ברוטב סויה, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, פלפל קאיין, אבקת קארי ושמן שומשום. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מרק ירקות
פלפל קאיין
אבקת קארי
שמן שומשום
שמן זית
רוטב סויה
מלפפון
פטרוזיליה
שום
בצל
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מעבירים את המרק החם לבלנדר, בזהירות פירה עד המרק מוקרם אך מעט מגורען.