מרק סטייק וירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 265 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. ראש לחנות להרים עלה דפנה, קמח, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: מרק ירקות סטייק, מרק סטייק ירקות, ו מרק סטייק (מרק בשר ירקות).
הוראות
1
בתנור הולנדי ממיסים חמאה על אש בינונית; מוסיפים שמן. בשר בקר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
שלב את הקמח, הפפריקה והפלפל; מפזרים מעל בקר ומערבבים היטב. מערבבים במלאי ומים.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מוסיפים עלה דפנה, פטרוזיליה, עלי סלרי ומרורם. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
גב שומן חזיר
מרז ' ורם
1/4 כוס שומן חזיר
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והסלרי. מכסים ומבשלים במשך 30-45 דקות או עד שהירקות רכים והמרק מתחיל להסמיך. מערבבים פנימה רסק עגבניות; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות. מחק עלה דפנה לפני ההגשה.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו הר. יין עמק ודר נאפה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-99 דולר לבקבוק.