קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סיידר דלעת תפוחים

מרק סיידר דלעת תפוחים
מרק סיידר תפוחים דלעת נטול גלוטן, מרק. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 31 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, תפוחים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מרק סיידר דלעת תפוחים, תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, ו צ'ילי דלעת סיידר תפוחים.

הוראות

1
הגדר סיר תחתית כבד גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל, התפוחים וקורט של מלח כשר. לטגן במשך כ 5 דקות או עד הבצלים רכים ושקופים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
יוצקים את ציר העוף, סיידר, טימין ופלפל ומביאים את התערובת לרתיחה לרגע אחד. לאחר מכן, להוסיף את הדלעת ומערבבים את החומרים יחד עד חלקה. השתמש בבלנדר טבילה כדי לרענן אותו עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4
מערבבים את השמנת והסוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין. מבשלים את המרק במשך כעשר דקות, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
5
מגישים חמים.