מרק סלסיפי שמנת עם סלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שמנת Salsify עם סלמון. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תפוחי אדמה, שורש salsify, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט גריל, תירס ובייקון Hush Puppy עם רוטב טבילת חמאת דבש Salsify, סלמון עם פירה שורש סלרי וסלרי, ו מרק צדפות קל וקרם עם Salsify.
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי או תבשיל גדול על אש בינונית.
מוסיף את pancetta או בייקון ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא הופך את השומן שלה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הבצל, שומר, כרישה, סלרי ושום ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק את זר garni ומבשל, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות
ממש לפני מוכן לשימוש, להפעיל את salsify מתחת למים קרים לשפשף נקי. לא לקלף לחלוטין, אבל אתה יכול לשבור כמה rootlets הקטן אם אתה רוצה.
חותכים את salsify לתוך גושים אינץ ' אחד ולהוסיף אותם למחבת. לבשל את כולם יחד על 10 דקות יותר.
יוצקים את המניה, מוסיפים את תפוחי האדמה וקמצוץ מלח, ומביאים את התערובת לרתיחה הנמוכה. מנמיכים את החום ומבשלים, על 30 דקות. דלג על כל בועות מטונפות תוך כדי תנועה.
הסר את כל שלוש חתיכות של pancetta או בייקון, לשמור אותם לשימוש אחר. זרוק את זר garni.
תוסיפי את הקרם. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את המרק עד שהוא שמנת. מסננים את המרק דרך מסננת רשת לסיר גדול וטעם למלח ופלפל.
מוסיפים את השמנת למרק ומביאים לרתיחה נמוכה. מנמיכים את החום ומגישים חם, מוגש עם רסיסי סלמון ושמיר.