קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סלסיפי שמנת עם סלמון

מרק סלסיפי שמנת עם סלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שמנת Salsify עם סלמון. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תפוחי אדמה, שורש salsify, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט גריל, תירס ובייקון Hush Puppy עם רוטב טבילת חמאת דבש Salsify, סלמון עם פירה שורש סלרי וסלרי, ו מרק צדפות קל וקרם עם Salsify.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי או תבשיל גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיף את pancetta או בייקון ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא הופך את השומן שלה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים את הבצל, שומר, כרישה, סלרי ושום ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק את זר garni ומבשל, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זר Garniזר Garni
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
ממש לפני מוכן לשימוש, להפעיל את salsify מתחת למים קרים לשפשף נקי. לא לקלף לחלוטין, אבל אתה יכול לשבור כמה rootlets הקטן אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
חותכים את salsify לתוך גושים אינץ ' אחד ולהוסיף אותם למחבת. לבשל את כולם יחד על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את המניה, מוסיפים את תפוחי האדמה וקמצוץ מלח, ומביאים את התערובת לרתיחה הנמוכה. מנמיכים את החום ומבשלים, על 30 דקות. דלג על כל בועות מטונפות תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הסר את כל שלוש חתיכות של pancetta או בייקון, לשמור אותם לשימוש אחר. זרוק את זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
8
תוסיפי את הקרם. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את המרק עד שהוא שמנת. מסננים את המרק דרך מסננת רשת לסיר גדול וטעם למלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מוסיף לפי הצורך.
10
מוסיפים את השמנת למרק ומביאים לרתיחה נמוכה. מנמיכים את החום ומגישים חם, מוגש עם רסיסי סלמון ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי