מרק סרטנים
מרק סרטנים הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1588 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 100 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שרי, קמח, ריחות קליפה קשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: מרק סרטנים, מרק סרטנים, ו מרק סרטנים.
הוראות
1 להביא סיר פסטה גדול שני שלישים מלאים מים לרתיחה, באמצעות מלקחיים, להעביר 2 של סרטנים לסיר. מבשלים עד שהקונכיות שלהם הופכות לכתום בהיר, בערך 3 דקות, ואז מעבירים את הסרטנים המבושלים למסננת הנמצאת בכיור ומניחים עליהם מים קרים.
הוסף את 2 הסרטנים הבאים לסיר וחזור עד שכל הסרטנים בושלו.
2 כמו כל סרטן מבושל הופך להיות מגניב מספיק כדי להתמודד, להחליק את האגודל מתחת למקום על החלק התחתון שלה שבו כף פגז מתחדד לנקודה, ולהרים את הקליפה התחתונה למעלה, מושך את כל שריון מעל הגוף של הסרטן. לנקות ולזרוק את הזימים הספוגיים-נוצתיים על הגוף. בחר בקפידה כל ביצי תפוזים שאתה יכול לראות בתוך הגוף, ושמורה. לאחר מכן הצמד את אחת הרגליים הקטנות יותר מגוף הסרטן כדי להשתמש בו כבחירה, כדי להקניט את כל roe בעמקים של השריון כי להתחדד לנקודה חדה, ושמורה. חזור עם הסרטנים שנותרו עד שכל ביצי דגים נאספו. ואז לפצל את גופי סרטן ורגליים, לקטוף את הבשר מהם, ולהוסיף אותו לשאר בשר הסרטן הרים.
יוצקים את כל אבל 3 כוסות של מי הבישול, ומוסיפים את גופי הסרטן הרים, רגליים, ו carapaces, ואז לחזור לרתיחה.
בואו להרתיח עד מופחת בשליש, על 10 דקות, ואת מסננים את מרק הסרטן לתוך סיר 4 ליטר או תנור הולנדי.
לחמם את המרק על חום גבוה עד שהוא רותח.
שים את הקמח בקערה קטנה או ramekin, כפית 3 כפות של מרק חם לתוכו, וקצף אותו למשחה חלקה עם מזלג.
יוצקים את המרק הנותר לתוך בלנדר, מוסיפים 1/4 כוס של ביצי הסרטן, וממיסים עד שה-roe מומס לחלוטין במרק. עם הבלנדר פועל, מוסיפים את ממרח הקמח למרק.
5 להחזיר את התנור ההולנדי לחום ולהמיס את החמאה על חום בינוני-נמוך עד שהוא מקציף.
מוסיפים את שאלוט, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאילו הוא רך, ריחני, שקוף, אבל לא חום, על 4 דקות.
מוסיף את חצי וחצי, תערובת מרק, ו 1 כף של שרי, לכסות. כאשר המרק מגיע לרתיחה, להפוך את החום נמוך, לחשוף, ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד המרק צמצם על ידי כשישית, 12 עד 15 דקות.
מוסיפים את בשר הסרטן ומבשלים 2 דקות על אש נמוכה, ערבוב לשלב. מתבלים את המרק במלח ופלפל שחור.
יוצקים כפית שרי לתוך כל קערה לפני ההגשה, ומקשטים כל קערה עם כ 11/2 כפית ביצי עירית, אם באמצעות.
מגישים עם שרי נוסף - בכוס שוט לכל אורח, או ב cruet עבור עובר סביב השולחן-עבור אלה שאולי רוצים יותר.
Reprinted with permission from The Lee Bros. Charleston Kitchen by Matt Lee & Ted Lee, © 2013 Clarkson Potter
מאט לי וטד לי, המייסדים של הקטלוג של לי ברוס, מקור להזמנת דואר של מהדקי המזווה הדרומיים, גדלו בצ ' רלסטון, דרום קרוליינה. הם המחברים של ספר הבישול של Lee Bros. Southern, אשר זכה בפרס ג ' יימס בירד לספר הבישול של השנה בשנת 2007, ו-Lee Bross. Simple Fresh Southern, אשר זכה בפרס IACP לספר הבישול האמריקאי הטוב ביותר בשנת 201
הם תורמים עורכים עבור נסיעות + פנאי ותורמים על האוכל הייחודי של ערוץ הבישול.