מרק סרטנים וברוקולי
אם יש לך מיץ לימון, מרווה שפשף, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק סרטנים, מרק סרטנים, ו מרק סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
אדים ברוקולי, מכוסה, 2 דקות או עד מכרז.
מניחים תנור הולנדי מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ו -8 המרכיבים הבאים (תפוחי אדמה דרך מרק); מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 30 דקות או עד מכרז.
מניחים תערובת תפוחי אדמה 3 כוסות בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מוסיפים מחית בחזרה תערובת תפוחי אדמה במחבת; מערבבים היטב.
מניחים קמח בקערה. בהדרגה להוסיף חלב; מערבבים עם מקצף עד מעורבב.
הוסף לתערובת תפוחי אדמה. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (כ 10 דקות), תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים בגבינה.
מוסיפים ברוקולי, בשר סרטנים, מיץ לימון ושרי; מבשלים עד מחומם היטב.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.