מרק עגבניות דרום-מערבי
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, מרק עגבניות דרום-מערבי עשוי להיות מתכון סופר נטול גלוטן לנסות. תמורת 2.6$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -37 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 421 קלוריות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש 2 פלפלים אנהיים, שמן, שיני שום וכוסברה. זה מושלם לסתיו . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ריבת עגבניות דרום-מערבית , שכבות לחם תירס דרום-מערבי עם רוטב עגבניות חריף שמנת ומרק דרום-מערבי .
הוראות
מניחים עגבניות עם הצד החתוך כלפי מטה על מחבת ברילר; לצלות 3-4 אינץ' מהאש במשך 15-20 דקות. מקלפים וזורקים את הקליפות. חזור על הפעולה עם פלפלים, צלייה במשך 5-10 דקות.
במחבת קטנה מטגנים בצל ושום בשמן עד לריכוך.
מעבירים לבלנדר; להוסיף עגבניות ופלפלים. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
לחץ תערובת דרך מסננת עם כפית; להשליך זרעים.
מניחים את התערובת בסיר גדול.
מוסיפים את המרק, הכוסברה, הכמון, הסוכר, המלח והפלפל. מכסים ומבשלים על נמוך 15-20 דקות או עד שהם מתחממים.
בינתיים, מחממים 1/2 אינץ' שמן במחבת ל-375 מעלות. מטגנים רצועות טורטייה, בקבוצות, במשך 3-5 דקות או עד להזהבה; לנקז על נייר סופג.
מקשטים קערות מרק ברצועות טורטייה.
מגישים עם שמנת חמוצה אם רוצים.