זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה טוב. נסו מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, מרק עדשים, ו מרק עדשים אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף ולבחור דרך עדשים, ואז למקם בקערה עם מים כדי לכסות ולתת לספוג בזמן שאתה מכין את החומרים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
ממלאים סיר גדול עם 2 ליטרים של מים, ומערבבים בשמן זית ומלח. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים את העדשים, בזהירות לשפוך לתוך המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיפים את הבצל, עגבניות, שום, תפוחי אדמה, גזר ופלנטנות למים רותחים. זרוק עלי דפנה ומתבלים במלח ופלפל. להפחית חום, כיסוי ומבשלים עד עד עדשים ופלנטנות הם מכרז, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט