מרק עדשים וערמונים
מרק עדשים וערמונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם פטרוזיליה, שמן זית, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו תבשיל עדשים וערמונים איטלקי, Roulade עדשים זהב עם מילוי ערמון, ו מרק ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמן לתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את הבצל טחון, כרישה, גזר, סלרי. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים אבל לא חומים.
מוסיפים את העדשים, מערבבים היטב, ואז לשפוך את המניה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים. מבשלים עד העדשים הם רכים מאוד, על 40 דקות.
מוסיפים את הערמונים ומבשלים במשך 20 דקות נוספות.
בזהירות לרסס את המרק בבלנדר. (כנראה תצטרך לעשות את זה בקבוצות.) כאשר נעשה, להחזיר את המרק לסיר כדי לחמם אותו בחזרה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם קומץ פטרוזיליה טפטוף של שמנת כבדה.