מרק עדשים עם בקר הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 526 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 45% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . גשו לסופר וקנו שיני שום, מרק בקר, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 94% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק עדשים בקר , מרק עדשים בקר ומרק עדשים של שעורה בקר .
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים את הבשר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מוסיפים מחצית מכמות הבקר ומבשלים עד להשחמה, כ-8 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הבשר לקערה. חזור על הפעולה עם שאר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים לסיר את הסלרי, הגזר, הבצל, השום, הרוזמרין והאורגנו.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מוסיפים את העדשים. מכסים וממשיכים לבשל עד שהעדשים רכות, כ-40 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה. מתבלים את המרק, לפי הטעם, במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישים.