1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את העדשים, מרק, מים, רוזמרין, עגבניות, מלח, פתיתי פלפל אדום, פלפל שחור ובייקון. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עדשים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהעדשים רכות והפסטה מוכנה, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
מתכון לפיצוצ'רי
1
מוסיפים תרד מגורר או עלי אסקרול במהלך הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
המלצת יין: ענבים נביולו מייצר יין עם הערות מורכבות כולל עשן, כמהין, דובדבן אדום מיובש. גרסה בעלת גוף בהיר, כמו גרסה אחת מ-Valtellina, היא התאמה מצוינת.