3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את העדשים, מרק, מים, רוזמרין, עגבניות, מלח, פתיתי פלפל אדום, פלפל שחור ובייקון. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עדשים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהעדשים רכות והפסטה מוכנה, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1
מוסיפים תרד מגורר או עלי אסקרול במהלך הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2
המלצת יין: ענבים נביולו מייצר יין עם הערות מורכבות כולל עשן, כמהין, דובדבן אדום מיובש. גרסה בעלת גוף בהיר, כמו גרסה אחת מ-Valtellina, היא התאמה מצוינת.