אם יש לכם עדשים, מלח ופלפל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו), מלון, נקניק סראנו וסלט ארוגולה, ו נקניק סראנו וסלט ארוגולה עם סלסה רימונים.
הוראות
1
בסיר גדול, לכסות את העדשים עם המים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, בסיר מרק בינוני, מחממים 1/4 כוס שמן הזית עד מנצנץ.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום פרוס. מכסים ומבשלים את הירקות על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים, 5 עד 6 דקות. בזהירות להוסיף את העדשים ואת המים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
עדשים
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מוסיפים את רסק העגבניות 1/4 כפית פלפל אדום כתוש למרק ומתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים את המרק על חום מתון עד העדשים רכים, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף