מרק עוף בסיסי
מרק עוף בסיסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך עלי דפנה, סלרי, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: מרק עוף בסיסי, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו מרק קניידלך עם קציצות עוף ומרק עוף תוצרת בית.
הוראות
לשטוף את כל העוף מתחת למים קרים.
מניחים בסיר מרק גדול, כבד, עמוק thats לא רחב מדי, ומכסים במים (8 עד 10 כוסות). מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר, ומבשלים, חשוף, ברפרוף את החלאה כפי שהוא עולה למעלה. המשך רותח ברפרוף 30 עד 45 דקות או עד מרק ברור.
הוסף 2 כוסות מים קרים כדי להביא חלאות נוספות על פני השטח, דלג שוב עד ברור.
בעוד מרק רותח, לחץ על שיני לתוך הבצל.
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, גזר לבן, פלפל, עלי דפנה, עלי פטרוזיליה, ומלח לפי הטעם לסיר ומבשלים, מכוסים חלקית, במשך 1 שעות.
את החום, לתת את המרק להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר את העוף וירקות, שומר אותם אם אתה רוצה. קו מסננת גדולה או מסננת עם גבינה מסננים את המרק לתוך קערה גדולה. דלג כמה שיותר שומן מעל פני השטח עם כוס degreaser, מסננת רוטב, או כף גדולה, או לשימוש למחרת, לצנן את המרק לילה, ולהסיר את השומן הקרוש לפני reheating.
כדי לשרת, לחמם את המרק כדי להרתיח. להתאים מלח לפי הטעם. מצקת לתוך קערות ומפזרים שמיר ופטרוזיליה.
המרק יכול להיות מאוחסן גם במקרר עד 5 ימים, או קפוא 1 או 2 כוסות מכולות.
וריאציות: מרק עוף מזרחי להחליף את שיני, בצל, גזר, סלרי, גזר לבן, עלי דפנה, פטרוזיליה, ושמיר עם חתיכה אחת של 3 אינץ 'של זנגביל כי כבר קילף וחותכו ל 4 חתיכות, 2 בצל ירוק, 4 שיני שום, ו 1 כפית של סצ' ואן או פלפל שחור.מרק עוף צלוי מחליף את העוף הגולמי בעצמות של שתי תרנגולות צלויות, אך משתמש באותם ירקות ותבלינים כמו במרק עוף בסיסי. מבשלים, מכוסה חלקית, במשך 2 שעות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;