מרק עוף ותירס עם סלסה צ'ילה-מנטה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שום, גבעול סלרי, jalapeños, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. נסו מרק עוף ותירס עם סלסה צ'ילה-מנטה, צ'ילה הירוקה, עוף ומרק תירס, ו המבורגרים צ'ילה עם סלסה תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
Char chiles מעל gasflame או תחת broiler, מפנה מדי פעם, עד מושחר בכל רחבי (זה מוסיף smokyflavor ועושה עורות קל להסיר).
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
בואו מגניב. באמצעות סכין קטנה, לגרד עורמן צ ' יילס; להשליך. Chiles קוצצים גס (עבור סלסה מתון יותר, להשליך זרעים).
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
Dientes De Ajo
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
3
לעשות משחה על ידי טביעה שום 1 מלח כפית על משטח עבודה, גירוד עםצד הסכין מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מוסיפים צ ' ילי וקוצצים דק, ולאחר מכן מוסיפים מנטה ו finelychop.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
מעבירים לקערה, מערבבים בשמן. זה עם עוד מלח, אם תרצה. לעשות קדימה: Salsacan להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.חזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מוסיפים מים רק כדי לכסות עוף.מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, לקרצףאת פני השטח מדי פעם (קצף יכול להוסיף טעמים יותר מרק; להשליך אותו כמו יוסקים). להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים, ממשיך לרחף פני השטח מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3 צלעות סלרי, חצויות
3
מוסיפים קלח תירס, בצל חצוי, שום, גזר, סלרי, פלפל, bayleaves, ו 2 כפיות מלח. להפחית את החום לנמוך ומבשלים עד בשר השד הוא רק מבושל דרך, 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.