קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות11
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף עם אטריות קלאסי

מרק עוף עם אטריות קלאסי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מים, גזר, אפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו מרק עוף עם אטריות קלאסי, מרק עוף עם אטריות קלאסי, ו מרק עוף עם אטריות קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקומקום מרק גדול או תנור הולנדי, לשלב את 10 המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 45-60 דקות או עד מיצים לרוץ ברור, ברפרוף את פני השטח כמו קצף עולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
הסר עוף. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מעצמות; להשליך עצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס; להפריש. מסננים מרק, זורק ירקות עלה דפנה. להחזיר מרק למחבת; להוסיף את הגזרים, סלרי ובצל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 10 דקות או עד הירקות מכרזים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים אטריות ועוף. מביאים לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים במשך 6 דקות. מערבבים אפונה ושעועית. מבשלים 2-4 דקות או עד שעועית ואטריות במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים