זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מים, גזר, אפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו מרק עוף עם אטריות קלאסי, מרק עוף עם אטריות קלאסי, ו מרק עוף עם אטריות קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקומקום מרק גדול או תנור הולנדי, לשלב את 10 המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 45-60 דקות או עד מיצים לרוץ ברור, ברפרוף את פני השטח כמו קצף עולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
הסר עוף. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מעצמות; להשליך עצמות.
חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס; להפריש. מסננים מרק, זורק ירקות עלה דפנה. להחזיר מרק למחבת; להוסיף את הגזרים, סלרי ובצל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 10 דקות או עד הירקות מכרזים.