אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, מרק עוף קארי לשניים עשוי להיות מצוין חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מכין 2 מנות עם 530 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו תפוח, פטרוזיליה, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 53%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מרק עוף קארי, מרק קארי עוף, ו מרק קארי עוף.
הוראות
1
בסיר גדול מצופה בתרסיס בישול, מבשלים עוף ב 1/2 כפית שמן במשך 4-5 דקות או עד שהמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוציאים את העוף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
באותו סיר הקפיצו את הבצל, הגזר, הסלרי והפלפל הירוק בשמן שנותר למשך 4 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
הוסף תפוח; מבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
מערבבים קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מפזרים מעל תערובת ירקות; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים בהדרגה מרק ורסק עגבניות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות יותר או עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מערבבים פנימה את פתיתי הקארי, הג ' ינג ' ר והפלפל. מחזירים עוף לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 8-10 דקות או עד שהירקות רכים.
ריזלינג, גרונר וולטלינר ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור ההודי. היין הטוב ביותר לאוכל הודי יהיה תלוי במנה, כמובן, אך ניתן להגיש את הבחירות הללו צוננות ויש להן מתיקות מסוימת כדי להשלים את החריפות והטעמים המורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ה. ריזלינג עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
ד ר הרמן ד ר ה ריזלינג
ניחוחות של עשבי תיבול ופירות אבן. מתוק, טרי, פירותי עם חומציות תוססת. יין זה אידיאלי לאוכל חריף במיוחד אסייתי מתובלמטבח, החומציות הקלה והרעננה היא כזו שאפשר ליהנות ממנה בכוחות עצמה.