קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

מרק פאי דלעת שלמה

מרק פאי דלעת שלמה
מרק פאי דלעת שלמה הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . 527 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב בתור מתאמנות במחיר סביר לחג ההודיה . גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, עלי טימין, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 59% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק פאי דלעת שלמה , מרק פאי דלעת מלוח עם מרשמלו קינמון, פפיטה שטרויזל וקרם פרש מוקצף וחומוס דלעת מתוק עם זרעי דלעת קלויים פאי דלעת .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
יוצרים מכסה על החלק העליון של הדלעת על ידי חיתוך סביב הגבעול בזווית של 45 מעלות. ודא שהפתח גדול מספיק כדי לעבוד בתוכו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
4
מסירים את הזרעים והסיבים בעזרת כף מתכת או כף גלידה ומספריים למטבח. שמור את הזרעים לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
5
מברישים את החלק החיצוני של הדלעת והמכסה בשמן צמחי. משמנים תבשיל עגול גדול מספיק כדי להחזיק את הדלעת ומניחים בפנים את הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
שלבו את החמאה, הבצל, המלח, השום, התפוחים, מרק העוף והשמנת הכבדה בדלעת החלולה. החזירו את מכסה הדלעת למקומו לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
אופים במשך 1 1/2 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
הסר את המכסה.
9
מוסיפים את גבינת העיזים והתימין ואופים 30 דקות נוספות, ללא כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מוציאים את הדלעת מהתנור, ומגרדים בעדינות חלק מהבשר לתוך תערובת המרק. טוחנים עם בלנדר טבילה למרקם הרצוי, תוך הקפדה להימנע מהדפנות והתחתית של הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
נקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביותנקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מגישים מיד.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.