מרק פאי דלעת שלמה
מרק פאי דלעת שלמה הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . 527 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב בתור מתאמנות במחיר סביר לחג ההודיה . גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, עלי טימין, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 59% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק פאי דלעת שלמה , מרק פאי דלעת מלוח עם מרשמלו קינמון, פפיטה שטרויזל וקרם פרש מוקצף וחומוס דלעת מתוק עם זרעי דלעת קלויים פאי דלעת .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
יוצרים מכסה על החלק העליון של הדלעת על ידי חיתוך סביב הגבעול בזווית של 45 מעלות. ודא שהפתח גדול מספיק כדי לעבוד בתוכו.
מסירים את הזרעים והסיבים בעזרת כף מתכת או כף גלידה ומספריים למטבח. שמור את הזרעים לשימוש אחר.
מברישים את החלק החיצוני של הדלעת והמכסה בשמן צמחי. משמנים תבשיל עגול גדול מספיק כדי להחזיק את הדלעת ומניחים בפנים את הדלעת.
שלבו את החמאה, הבצל, המלח, השום, התפוחים, מרק העוף והשמנת הכבדה בדלעת החלולה. החזירו את מכסה הדלעת למקומו לכיסוי.
מוסיפים את גבינת העיזים והתימין ואופים 30 דקות נוספות, ללא כיסוי.
מוציאים את הדלעת מהתנור, ומגרדים בעדינות חלק מהבשר לתוך תערובת המרק. טוחנים עם בלנדר טבילה למרקם הרצוי, תוך הקפדה להימנע מהדפנות והתחתית של הדלעת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.