פטריות, שעורה ומרק בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 305 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בשר צלוי, פטריות ומרק שעורה, ארוחות יום ראשון: בשר בקר + מרק שעורה פטריות, ו בשר ירקות בריא ומרק שעורה פטריות לבישול האיטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את פטריות פורצ ' יני בקערה בינונית; מכסים במים רותחים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים פטריות במסננת מעל קערה, שומר נוזלים. קוצצים פטריות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים פטריות קרמיני ובצל קצוץ; מטגנים 10 דקות או עד להשחמה קלה. תערובת בצל כפית לתוך קערה בינונית. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים גזר קצוץ, סלרי, גזר לבן ושום טחון; מטוגנים 4 דקות או עד להשחמה קלה.
להוסיף הנותרים 5 כוסות מרק, פורצ 'יני קצוץ, פורצ' יני נוזלי, תערובת בצל, 2 כוסות מים, מלח, פלפל, טימין. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 1 שעה או עד בשר הוא רק רך.
מרכיבים שתצטרך
11
תשליך זרעי קורנית. מערבבים שעורה; לכסות ולבשל 30 דקות או עד שעורה הוא אל דנטה. לחשוף ולבשל 15 דקות נוספות.