מרק פטריות, שעורה ובשר בקר
פטריות, שעורה ומרק בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 305 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בשר צלוי, פטריות ומרק שעורה, ארוחות יום ראשון: בשר בקר + מרק שעורה פטריות, ו בשר ירקות בריא ומרק שעורה פטריות לבישול האיטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את פטריות פורצ ' יני בקערה בינונית; מכסים במים רותחים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד מכרז.
מסננים פטריות במסננת מעל קערה, שומר נוזלים. קוצצים פטריות; להפריש.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות קרמיני ובצל קצוץ; מטגנים 10 דקות או עד להשחמה קלה. תערובת בצל כפית לתוך קערה בינונית. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים גזר קצוץ, סלרי, גזר לבן ושום טחון; מטוגנים 4 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים תערובת גזר לתערובת בצל בקערה.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף בשר בקר; לבשל 3 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הוסף 1 מרק כוס למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
להוסיף הנותרים 5 כוסות מרק, פורצ 'יני קצוץ, פורצ' יני נוזלי, תערובת בצל, 2 כוסות מים, מלח, פלפל, טימין. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 1 שעה או עד בשר הוא רק רך.
תשליך זרעי קורנית. מערבבים שעורה; לכסות ולבשל 30 דקות או עד שעורה הוא אל דנטה. לחשוף ולבשל 15 דקות נוספות.
הסר מהחום; מפזרים פטרוזיליה.