מרק צ'דר בייקון
מרק בייקון צ'דר תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 500 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך חלב, גבינת צ'דר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מרק צ'דר ושיכר עם תפוחי אדמה ובייקון, תפוח אדמה לבבי & צ'דר עם מרק בייקון, ו מרק גבינת צ'דר עם בייקון תפוחי אדמה.
הוראות
בסיר 2 ליטר, מים חמים, חמאה ומלח לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הסר מהחום. מערבבים בחלב ותפוחי אדמה (יבש) רק עד לחלחל.
בואו לעמוד על 30 שניות או עד הנוזל נספג; שוט עם מזלג. תניח בצד.
ב 6 ליטר סיר כבד, לבשל בייקון מעל חום בינוני עד פריך. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר בייקון למגבות נייר, עוזב טפטוף ב stockpot.
מוסיפים בצל ופלפל לstockpot. מבשלים 4 עד 5 דקות או עד בצל הם שקופים ושחומים קלות.
להוסיף תפוחי אדמה ומרק כדי stockpot. הכה עם whisk עד החומרים משולבים היטב. המשך לבשל עד מחומם דרך.
מעבירים מרק לקערות. למעלה עם בייקון, גבינה ובצל ירוק.