מרק צדפות הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו מרק צדפות, מרק צדפות וקלה, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים תפוחי אדמה ומיץ צדפות בסיר בינוני על אש גבוהה. מביאים לרתיחה ואז מבשלים עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בסיר גדול, לבשל את הבייקון על אש בינונית עד פריך וחום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הסר בייקון מחשיש ומניח על מגבות נייר כדי לנקז. קוביות לחתיכות 1/4 אינץ'. ממיסים חמאה בסיר, ואז מוסיפים בצל ועלה דפנה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד בצל עד שקוף, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מערבבים בקמח ומקציפים כל הזמן עד roux התעבה, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים צדפות ומיץ, תערובת תפוחי אדמה, בייקון, חלב, שמנת ופפריקה. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות עד מעובה קלות, ערבוב מדי פעם, על 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.