מרק קולקנון
מרק קולקנון יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 768 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן למנה. אתה מקבל מרק שמגיש 4. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חמאה, כרוב סבוי, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק קולקנון, מרק קולקנון טבעוני, ו מרק קולקנון אירי ועלי טימין.
הוראות
מכניסים את הבייקון לסיר על אש בינונית - גבוהה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבייקון הופך את השומן שלו.
מוסיפים את הבצל, הכרישה, תפוח האדמה והכרוב ומבשלים, מכוסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוח האדמה רך.
מוסיפים את השמנת ומבשלים כמה דקות עד שהמרק משיג מרקם קרמי.
מסירים מהאש ומסיימים על ידי הקצפת קוביות החמאה למרק. (אל תרתיח מחדש את המרק לאחר הוספת החמאה לתוכו, אחרת הוא יתכרבל.)
מחלקים את המרק בין קערות, מזלפים שמן בזיליקום ומקשטים בעלי הבזיליקום המטוגנים.