מרק ראובן קרמי הכנה של כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 369 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . תמורת 1.3 דולר למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. מתכון זה מ-Taste of Home דורש מלח, קמח, סלרי וקורנביף מעושן. הוא מתאים גם כמנה עיקרית. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 36% , וזה די גרוע. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את המרק של אחותי: מרק דלעת וכרובית בקארי קרמי, סלט כרוב קרמי לא קרמי באופן מטעה , ומרק כרישה קרמי אומגה 3 .
הוראות
1
בסיר גדול, מטגנים את הבצל, הסלרי והפלפל הירוק בחמאה עד שהם רכים. מוסיפים את הקמח ומערבבים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד להסמכה.