מרק שום (Sopa de Ajo)
מרק שום (Sopa de Ajo) דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרק שמגיש 8. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. אם יש לך פלפל, שמן זית, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: מרק שום (Sopa de Ajo), מרק שום (sopa De Ajo) מספרד, ו Sopa de Ajo Castellana (מרק שום קסטיליאני).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 5 דקות או עד למכרז (לא חומים). מערבבים בפפריקה.
מוסיפים מרק, 1 כוס מים, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מסדרים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה; מטגנים 4 דקות או עד הזהב, ערבוב פעם באמצע הבישול. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מניחים על 1/4 קוביות לחם כוס בכל אחד 8 קערות מרק ovenproof. לשבור ביצה אחת לתוך כל קערה; מצקת על תערובת 1/2 כוס מרק לתוך כל קערה. מסדרים קערות על תבנית אפייה; אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד חלבונים ביצה נקבעים אבל חלמונים עדיין נוזל.
מפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה קצוצה.