מרק שום צלוי
מרק שום קלוי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך קמח, מרק עוף, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מרק שום צלוי עם תפוחי אדמה צלויים ברוזמרין, מרק שום צלוי, ו מרק שום צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°; קו גיליון אפייה קטן עם לסכל. השתמש בסכין חדה לחתוך על 1/4 אינץ ' מעל כל ראש שום.
מניחים שום לחתוך בצד על תבנית אפייה טפטוף שמן זית על ראשים. שום צלוי עד שהתרכך, כ -45 דקות. אפשר להתקרר מעט. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט עיסת מבושל רך מכל ציפורן לתוך קערה קטנה. (אתה צריך על 1/2 כוס עיסת שום רכה.)
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ו 1 כפית. כל מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל התרככו, על 4 דקות. מערבבים טימין ושום שמור.
מפזרים קמח. לבשל בערך 1 דקה, ערבוב, לשלב קמח.
יוצקים מרק עוף, להגדיל את החום גבוה ולהביא לרתיחה. מרתיחים במהירות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעט מעובה, על 10 דקות.
עבודה בקבוצות, מרק פירה במעבד מזון או בבלנדר. חזור לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמנת, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים פטרוזיליה.