מרק של כרוב המבורגר תענוג
תענוג הכרוב וההמבורגר של מארק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חמאה, בקר טחון, פפריקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תבשיל המבורגר וכרוב, אופים המבורגר כרוב, ו תבשיל כרוב המבורגר סיר חרס-מתוקן.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הכרוב ומבשלים עד שהוא פשוט נבול, כ -5 דקות.
יוצקים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעט מופחת, כ -10 דקות נוספות. מערבבים פנימה את השמנת ומתבלים במלח ופלפל. שומרים על הכרוב חם על אש נמוכה בזמן הכנת הבקר הטחון.
מחממים תנור הולנדי או מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה את הבשר הטחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר וכבר לא ורוד.
מוסיפים את הבצל, ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הפפריקה והחרדל המעושנים. מערבבים פנימה את תערובת הכרוב ואטריות הביצים; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאטריות רכות, כ -10 דקות.
יוצקים מים לפי הצורך כדי שהאטריות לא יתייבשו.