קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות14
ציון בריאות13
מגזין

מרק שעועית טאקו

מרק שעועית טאקו
מרק שעועית טאקו דורש כ 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 14 מנות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 416 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו מים, שעועית פינטו, תיבול טאקו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 48%. נסו מרק טאקו טורקיה ושעועית, מרק טאקו קינואה שעועית שחורה, ו דלעת חמאה ומרק טאקו שעועית שחורה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר, מבשלים נקניק ובשר בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים תיבול טאקו ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את המים, השעועית, העגבניות והסלסה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות או עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
Dientes De AjoDientes De Ajo
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מקשטים בשמנת חמוצה, גבינה וזיתים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.