מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד, ו Shiitakes
מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד, ו Shiitakes יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 97 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם פטריות שיטאקה, רוזמרין, קינואה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: קינואה, שעועית לבנה ומרק קייל ., מרק תרד שעועית לבנה, ו מרק שעועית לבנה תרד.
הוראות
מניחים את שעועית קנליני לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה. או, להביא את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. לאחר רותחים, לכבות את החום, לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה.
לנקז ולשטוף את השעועית לפני השימוש.
חום 1 כף שמן קנולה בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים את הפטריות, ומבשלים עד שהם מתרככים ומתחילים לוותר על המיצים שלהם, כ 4 דקות.
הסר את הפטריות מן הסיר, ולהניח בצד.
מחממים את הכף הנותרת של שמן קנולה בסיר, ומערבבים את הבצל הפרוס. מבשלים ומערבבים עד הבצל יש קרמל לחום כהה, על 15 דקות.
יוצקים את היין והרוזמרין, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לאחר רותחים, להוסיף את השעועית מנוקזת, ומספיק מים כדי לכסות את השעועית על ידי 1 אינץ'. לחזור לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 30 דקות.
מערבבים את הפטריות המבושלות וקינואה; להמשיך לבשל עד השעועית והקינואה הם מכרז, כ -20 דקות יותר.
הסר מן החום, ומערבבים את עלי התרד עד נבול. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.