מרק שעורה פטריות בקר
מרק שעורה של פטריות בקר מסתובב 3 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 46 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 436 קלוריות. 125 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש פטריות, בשר בקר, גזר, סלרי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 99%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: מרק פטריות, שעורה ובשר בקר, מרק בקר קלוי, פטריות ושעורה, ו מרק בקר קלוי, פטריות ושעורה.
הוראות
מבשלים בשר תבשיל בקר במחבת גדולה על אש בינונית עד להשחמה מלאה, 5 עד 7 דקות; מעבירים לסיר מרק גדול.
מחממים שמן צמחי באותה מחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל, סלרי וגזר בשמן החם עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מוסיפים את תערובת הירקות לבשר בסיר.
מערבבים שעורה פנינה לתוך הציר.
מניחים מרק על אש בינונית-נמוכה, מביאים לרתיחה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר רך לחלוטין, כ -2 שעות.
מערבבים פטריות דרך המרק; לבשל 1 שעה יותר.