מרק תירס-ו-בקלה
נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו מרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לבשל את הבייקון עד פריך.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר ומתפוררים כאשר מקורר.
מוסיפים את החמאה והבצל לסיר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות.
מוסיפים את המים, מיץ צדפות, תפוחי אדמה, סלרי, פתיתי פלפל אדום, ומלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 20 דקות.
מוסיף את התירס, חלב, ושמנת ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים בקלה ופלפל. להחזיר לרתיחה ולבשל עד שזה עתה נעשה, על 3 דקות יותר.
חלופות דגים: השתמש דג מוצק יחסית, מתון שלא יתפורר במרק, כגון פולק, אורנג ' roughy, או אושן perch.
המלצת יין: שרדונה עשיר מקליפורניה יהיה זוג יפה עם creaminess של מרק. נסה למצוא אחד שלא הזדקן באלון.