מרק תירס-ו-בקלה
נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו מרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לבשל את הבייקון עד פריך.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר ומתפוררים כאשר מקורר.
מוסיפים את החמאה והבצל לסיר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות.
מוסיפים את המים, מיץ צדפות, תפוחי אדמה, סלרי, פתיתי פלפל אדום, ומלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 20 דקות.
מוסיף את התירס, חלב, ושמנת ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים בקלה ופלפל. להחזיר לרתיחה ולבשל עד שזה עתה נעשה, על 3 דקות יותר.
חלופות דגים: השתמש דג מוצק יחסית, מתון שלא יתפורר במרק, כגון פולק, אורנג ' roughy, או אושן perch.
המלצת יין: שרדונה עשיר מקליפורניה יהיה זוג יפה עם creaminess של מרק. נסה למצוא אחד שלא הזדקן באלון.
מרכיבים
113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
כף קטשופ12 כפיות אבקת שום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי1צלע
סלרי, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מיץ צדפות בבקבוק680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
פילה בקלה, לחתוך לחתיכות 1 1 1/2 אינץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טרי (לחתוך בערך 3 אוזניים) או גרעיני תירס קפואים0חתיכות טופי הית' בר
פלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2
בצל, קצוץ340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
תפוחי אדמה רותחים( על 2), קלופים לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ0חתיכות טופי הית' בר
פתיתי פלפל אדום יבשים1חתיכות טופי הית' בר
מלח, לציפוי זכוכית4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)