מרק תירס-ו-בקלה
נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו מרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לבשל את הבייקון עד פריך.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר ומתפוררים כאשר מקורר.
מוסיפים את החמאה והבצל לסיר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות.
מוסיפים את המים, מיץ צדפות, תפוחי אדמה, סלרי, פתיתי פלפל אדום, ומלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 20 דקות.
מוסיף את התירס, חלב, ושמנת ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים בקלה ופלפל. להחזיר לרתיחה ולבשל עד שזה עתה נעשה, על 3 דקות יותר.
חלופות דגים: השתמש דג מוצק יחסית, מתון שלא יתפורר במרק, כגון פולק, אורנג ' roughy, או אושן perch.
המלצת יין: שרדונה עשיר מקליפורניה יהיה זוג יפה עם creaminess של מרק. נסה למצוא אחד שלא הזדקן באלון.
מרכיבים
113פלפל האבנרו
כף קטשופ1גבינת פרמזן מגוררת
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק1צלע
סלרי, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מיץ צדפות בבקבוק680פלפל האבנרו
פילה בקלה, לחתוך לחתיכות 1 1 1/2 אינץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טרי (לחתוך בערך 3 אוזניים) או גרעיני תירס קפואים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות2
בצל, קצוץ340פלפל האבנרו
תפוחי אדמה רותחים( על 2), קלופים לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פתיתי פלפל אדום יבשים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®