אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל תירס-ו-קישואים מרק קישואים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לכם חלב, חמאה, תירס הקרנלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קישואים טאקו תירס עם Queso פרסקו, מרק תירס זוקיני, ו תירס קיץ ומרק קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים פלפל ו-3 המרכיבים הבאים, ומטגנים 4 עד 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיף תירס, קישואים, כמון, ו סאוט 5 דקות או עד מכרז. בהדרגה מערבבים במרק, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
לטאטא יחד קמח הבא 2 מרכיבים. מערבבים לתוך תערובת תירס, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד מעובה. להפחית את החום לנמוך.