בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים
בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 314 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם סטייק פלנק, ברוקולי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו ברוקולי מוקפץ עם פלפלים וקשיו, בקר מנדרינה מערבבים ומטגנים עם פלפלים, ו בקר מהיר מוקפץ עם פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל חצי על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מערבבים בשר בקר, רוטב סויה, שום ופלפל שחור; לזרוק היטב. מכסים ומקררים 30 דקות.
שלב 1 1/2 כפות מים, רוטב צדפות, ופלפל אדום מרוסק בקערה קטנה; להפריש.
חותכים ברוקולי לפרחים. פיל ברוקולי גבעולים; לחתוך גבעולים באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
חום 1 כף שמן קנולה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת בשר למחבת; מבשלים 3 דקות או עד בשר משחימים, תוך ערבוב מתמיד.
מעבירים תערובת בקר לקערה.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן קנולה במחבת על חום בינוני גבוה.
הוסף ברוקולי; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
להוסיף את הנותרים 2 כפות מים; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף פלפל; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. החזר תערובת בשר למחבת. מערבבים בתערובת רוטב הצדפות; מבשלים עד מחומם היטב.