קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

ניוקי עם נקניק עוף, פלפל, ושומר

ניוקי עם נקניק עוף, פלפל, ושומר
ניוקי עם נקניק עוף, פלפל, ושומר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 302 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, שומר, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. נסו ניוקי עם שומר ונקניקיות, ברוקולי עם שומר ופלפל אדום, ו אורז בר עם פלפל ופנל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הניוקי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את הניוקי במסננת מעל קערה, שומר 1/4 כוס בישול נוזלי. שמור ניוקי חם.
מרכיבים שתצטרך
3
חום 1 כפית שמן זית במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף נקניק למחבת; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר נקניק ממחבת באמצעות כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
6
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים שומר, פלפל ובצל למחבת; מבשלים 13 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים נקניק, ניוקי, גבינה, פלפל שחור, ונוזל בישול שמור למחבת; מבשלים 1 דקה או עד גבינה נמסה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.