מרק תירס עם Poblanos קלוי ופריחת קישואים
מרק תירס עם Poblanos קלוי ופרחי זוקיני נטול גלוטן, וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 232 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו צ'ילי poblano, גבינת פטה קלה, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Poblanos ממולא עם תירס קלוי, Tostadas עם Poblanos קלוי שמנת תירס, ו פנה עם תירס, Poblanos קלוי, אבוקדו, עגבניות.
הוראות
הפעל broiler. שים poblanos על נייר מצופה מצופה מצופה גיליון אפייה צלוי 4 ב. מחום, הופך פעם אחת, עד מושחר, 10 עד 15 דקות בסך הכל. שים poblanos בקערה, לכסות, ולתת לשבת 30 דקות כדי לשחרר עורות; ואז לקלף, גזע, זרע.
חותכים poblanos לתוך 1/2-in. קוביות ולהניח בצד.
בינתיים, פרוס גרעיני תירס מקלחונים.
מחממים שמן זית בסיר גדול ורחב מעל חום בינוני ומוסיפים בצל, סרנוס ו-2 כפית. מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 5 דקות. מערבבים שום גרעיני תירס ומבשלים 3 דקות יותר.
יוצקים מספיק מים לסיר כדי לכסות תירס. להביא רתיחה, מכוסה, ומבשלים 15 דקות.
שים קישואים חתוכים לקוביות בסיר קטן עם מספיק מים מלוחים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך-פריך, על 2 דקות.
בקבוצות, מערבולת מרק תירס בבלנדר עד חלקה מאוד. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, מועך כדי ללחוץ על נוזל. (אם סמיך מדי, להוסיף קצת מים.) מתבלים במלח. כדי לשרת את המרק חם, לחזור לסיר לחמם בעדינות (לא להרתיח); כדי לשרת קר, לצנן לפחות 2 שעות.
לחלק בין 8 קערות. מעל כל קערה עם 2 כפות. קוביות poblanos, 2 כפות. קישואים חתוכים לקוביות, ו 2 חצאי פריחת קישואים.
מפזרים כל אחד עם 1 כף. גבינה ומגישים את תוספת בצד.