מרק תירס עם בייקון וצדפות ים
מרק תירס עם בייקון וצדפות ים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, סלרי, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צדפות מרק תירס קלוי-5 נקודות, ו מרק תירס מתוק רזה עם צדפות ים חריפות מתובלות.
הוראות
בסיר גדול, לבשל את הבייקון על חום נמוך בינוני עד פריך, 10 דקות.
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
יוצקים 2 כפות של שומן חזיר ושמורה.
מוסיפים את הבצל והסלרי למחבת. מבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, 12 דקות.
בינתיים, במעבד מזון, מחית 1 כוס התירס עם 1 כוס החלב.
מוסיפים את מחית התירס לסיר יחד עם 2 כוסות הנותרים כל תירס וחלב ותפוחי האדמה. מבשלים על אש נמוכה עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 20 דקות. מערבבים בקרם, עירית ובייקון שמורות. מתבלים במלח, פלפל וטבסקו ומתחממים.
במחבת גדולה, לחמם את שמורות 2 כפות שומן בייקון עד מנצנץ.
מוסיפים את הצדפות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד להשחמה, כ -1 1/2 דקות לכל צד. מצקת את המרק לתוך קערות; העליון עם צדפות עירית לשרת.