מרק תפוחי אדמה אפוי III
מרק תפוחי אדמה אפוי III עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 850 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בצל ירוק, חלב, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, מרק תפוחי אדמה אפוי, ו מרק תפוחי אדמה אפוי.
הוראות
אופים תפוחי אדמה 1 שעה בתנור 400 מעלות F (200 מעלות C). לגרוף את החלק הפנימי של תפוחי האדמה ולהניח בצד. שמור את העורות עבור מתכון אחר או להשליך.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש נמוכה בינונית. מערבבים בקמח לעשות רביכה. לבשל על 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה לשפוך את החלב תוך ערבוב עד כל החלב נוספה. להביא חום בינוני ולהמשיך לערבב עד תערובת המרק מתחיל להיות עבה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, בצל ירוק, מלח, פלפל שחור טחון, בייקון וגבינה. מערבבים היטב וממשיכים לחמם במשך כ -15 דקות, ומאפשרים לטעמים להתמזג. מערבבים היטב, מערבבים את השמנת החמוצה עד מעורבב היטב עם המרק.