מרק תפוחי אדמה מתוקים, תירס ונקניקיות אנדויל
מרק תפוחי אדמה מתוקים, תירס ונקניקיות אנדוויל יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . לכו לחנות ותביאו מרק ירקות, תבלינים, תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו בטטה וכרישה חשיש עם נקניק אנדויל, נקניקיית נקניקיות עם כיסוני תירס., ו נקניק אנדויל ומילוי לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בוטנים במחבת מעל חום בינוני. העונה נקניקיות andouille עם תיבול Cajun; לבשל בשמן חם עד השחמה, על 5 דקות.
מסננים שומן עודף מהמחבת. תניח בצד את הנקניק.
מחממים מרק ירקות בסיר על חום בינוני עד חם; מוסיפים בטטה ומביאים לרתיחה. לבשל עד תפוחי אדמה הוא מכרז, על 10 דקות. מערבבים נקניק ותירס לתוך המרק עם בטטה. מביאים את התערובת לרתיחה ומגישים מיד.