מרשמלו קוקוס
מרשמלו קוקוס דורש מסביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 96 מנות. עם 30 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. אם יש לך סוכר מגורען, עמילן תירס, ג'לטין ppowdered, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 6%. מתכונים דומים: מרשמלו קוקוס, מרשמלו קוקוס-קרח, ו מרשמלו קוקוס קלוי.
הוראות
בקערת סיוע מטבח להוסיף 6 עוז של מים קרים וג ' לטין. בעדינות לערבב ולאפשר פורח-על 5 דקות.
מניחים את קערת הסיוע במטבח על סיר קטן של מים רותחים (ביין מארי) ומערבבים לפזר את הג ' לטין – על 3-4 minutes.In סיר נפרד לא מקל בינוני מוסיף 6oz הנותרים של מים, סוכר, ו ¾ כוס סירופ תירס קל. מערבבים בעדינות רק כדי לשלב עם כף נקייה. מעל חום בינוני להביא את תערובת הסוכר ל 240 מעלות ללא ערבוב.
הסר מהחום ולהוסיף בכוס שנותרה של סירופ תירס – מערבבים לשלב. עם המיקסר פועל על נמוך, לאט לשפוך תערובת חמה לתוך קערת הסיוע במטבח עם ג ' לטין כי כבר מומס. לאחר הסוכר החם נוספה לחלוטין, שוט עם מצורף whisk על בינוני גבוה במשך 12-15 דקות או עד אור ורך. שוט ב 1 כף תמצית קוקוס.
מערבבים אבקת סוכר ועמילן תירס בקערה קטנה. תרסיס 9×13 במחבת מתכת עם תרסיס בישול לא מקל ואבק בקלילות עם תערובת קורנפלור.
יוצקים מרשמלו לתוך המחבת מוכן להחליק עם מרית ריסוס קל. אפשר להתקרר שנחשף בלילה או לפחות 4 שעות.הפוך את המרשמלו על משטח מאובק בתערובת עמילן תירס נותרת לחתוך לצורות הרצויות. לאחסן במיכל אטום.