רתיחה וקדרת מרק בועה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בצל, סקווש האברד, אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרתיחים וקלחת מרק בועה, מרתיחים וקלחת מרק בועה, ו מטבל קדרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת של 8 עד 10 ליטר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים נקניקיות למחבת ונשברים לחתיכות בגודל ביס. מערבבים בחומה עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל, פלפל אדום ושום; לטגן מעל חום גבוה עד הבצל רך, על 5 דקות. מערבבים אבקת צ ' ילי, זרעי כמון ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים מרק, מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה