קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

משולש לשחק לחמניות קינמון

משולש לשחק לחמניות קינמון
משולש לשחק לחמניות קינמון הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך סוכר חום, תמצית vanillan, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחמניות קינמון משולשות דלעת, משחק משולש עוף צלוי, ו טריפל לשחק עוגיות חמאת בוטנים.

הוראות

1
כדי להכין את הבצק, להמיס שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מוסיפים 1/2 כוס חלב חם, סוכר מגורען, 1/4 כוס חמאה, 1 כפית וניל, מלח וביצה; מערבבים עם כף עץ עד בשילוב (הבלילה לא תהיה חלקה לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קיצור ירקות זהוב1/2 כוס קיצור ירקות זהוב
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
4
מוסיפים 3 כוסות קמח לתערובת שמרים; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש מעט דביק).
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
6
כדי להכין מילוי, לשלב צימוקים, סוכר חום, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
7
רול בצק לתוך מלבן 15 x 10 אינץ'; מברשת עם 2 כפות חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
8
מפזרים מילוי על בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. החל בצד ארוך, לגלגל את הבצק ג ' לי רול אופנה; קמצוץ תפר לאטום (לא חותם קצוות של גליל). גליל לעטוף בניילון נצמד; צמרמורת במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
פתח את הגליל, וחתוך לפרוסות 20 (1/2 אינץ'). סדר פרוסות, לחתוך צדדים למעלה, 1 אינץ 'זה מזה על מחבת רול ג' לי מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (8
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
10
ללא טיוטות, 1 שעה ו 15 דקות או עד הוכפל בגודל.
11
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
12
לחשוף בצק.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
13
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד לחמניות זהובות חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
14
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר, 2 כפות חלב, ו 1/2 כפית וניל, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקותקוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקות
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
15
טפטוף זיגוג על לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק

מרכיבים

1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה, נמסהחמאה, נמסה2(יכול להיות או להרחיק)חבילה שמרים יבשים (אודותחבילה שמרים יבשים (אודות1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, מחולקקמח לכל מטרה, מחולק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 כוס קיצור ירקות זהוב1/2 כוס קיצור ירקות זהוב11 כף אורגנו מיובשקינמון טחוןקינמון טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחם 1% חלב דל שומן (100° עד 110°)חם 1% חלב דל שומן (100° עד 110°)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקותקוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1(יכול להיות או להרחיק)2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)