משולש קרח
פרוסת המתכון אייס טרייפל יכול להתבצע בערך 20 דקות.. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 31 אוהדים. זה הוא ידידותי לתקציב מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך שקדים, חלב מרוכז, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משולש זבגליאונה, גלאם משולש פרוסה, ו פרוסת קוקוס קר ולימון עם פרי קיץ דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
קו 900 גרם כיכר פח היטב עם סרט נצמד, ואז לפזר על השקדים (אם אתה שמן את הפח לפני בטנה עם הסרט, זה יעזור לו לשמור על המקום בצורה חלקה).
מחלקים את החלב המרוכז וקרם כפול באופן שווה בין 2 קערות.
מוסיפים את השרי לאחד, ואת ממרח הוניל וצבע מאכל, אם משתמשים בו, לאחר. פופ קערת הווניל במקרר לאחר מכן, ולאחר מכן לטאטא את תערובת שרי עד עבה.
כפית קרם שרי על גבי השקדים להחליק את פני השטח לרמה. מכסים את הפח עם סרט נצמדות, ואז להקפיא כ 1 שעה עד המשרד.
להקציף את קרם וניל עד עבה, ואז כפית על שכבת שרי מוקפאת. הפוך שכבה זו חלקה ככל האפשר, ואז להחזיר למקפיא עבור hr אחר עד המשרד.
כדי להפוך את שכבת הפטל, להשרות את הג ' לטין במים קרים מעט בזמן שאתה whizz חצי פטל במעבד מזון עם סוכר זיגוג 2 כפות מים. מסננים למחבת קטנה וחום בעדינות כדי להתחמם דרך. ברגע שהוא מתחיל לרתוח, להסיר מהחום, לסחוט את הג 'לטין ולהוסיף לטהור, ערבוב כל הזמן, עד הג' לטין נמס.
למחוץ חצי פטל הנותרים עם מזלג, ולאחר מכן מערבבים אלה לתוך טהור עם הנותרים פטל שלם ולאפשר להתקרר. כף תערובת פטל באופן שווה על גבי שכבת וניל, לחץ על אצבעות ספוג קלות לתוכו, ואז להקפיא עד לילה מוצק הוא הטוב ביותר.
הסר את הטריפל מהמקפיא כ -15 דקות לפני ההגשה. טיפ פח כיכר במהופך על צלחת הגשה, ולאחר מכן לקלף את הסרט להיאחז לחתוך לפרוסות מסודרות באמצעות סכין חדה.